Energy Bootcamp

Losse behandeling                      € 55,-

Kuurbehandeling  4 x 60 min   €215,-*

Herhalen is belangrijk! Na 1 keer sporten is de conditie ook nog niet verbeterd.

 

*Inclusief gratis Energetic Power serum t.w.v €55,65!

 

Tijdens de Energy Bootcamp behandeling wordt er gebruik gemaakt van de bindweefselmassage. Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit, het creeëren van volume, het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. Boek nu uw behandeling in kuurverband voor een fantastisch resultaat! Tijdens een kuurbehandeling wordt de huid beter doorbloed waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uit zien.

Deze kuurbehandeling houdt in dat de 4 behandelingen in 4 weken tijd plaatsvinden. U komt dan dus 4 weken lang, 1 keer per week langs voor de Energy Bootcamp behandeling.

De prijs is inclusief:

– Intake gesprek

– Huiddiagnose

– 4 Energy Bootcamp behandelingen

– Huidadvies

– Cenzaa Giftcard

– Energetic Power serum*

 

Tijdens een kuurbehandeling is het van belang dat u thuis ook gebruik maakt van de producten van Cenzaa. Alleen dan kunnen we de huid in topconditie krijgen. 50% van de huidverbetering kan ik voor u doen tijdens een behandeling, de andere 50% doet u zelf thuis met de producten van Cenzaa!

*Bij vooruitbetaling van het gehele kuurbedrag (á €215,-) krijgt u het Energetic Power serum t.w.v €55,65 er GRATIS bij!

Als extra musthave kunt u deze behandeling uitbreiden met een Cenzaa Ampul (vanaf €7,50 extra per behandeling) of één van de heerlijke Botuline Maskers. Dit is een vliesmasker met peptiden die de huid maximaal voeden, hydrateren en verstevigen (vanaf €15,- extra per behandeling).

De Energy Bootcamp behandeling bestaat uit:

Geurreis, welkomstritueel, reiniging, peeling, ocean touch masker, power (of uit te breiden met een ampul vanaf €7,50 extra per behandeling), de bindweefselmassage, lotion, power, oogcrème, 24h crème.

Contra indicaties:

  • specifieke medicatie (bloedverdunners)
  • hemofilie (erfelijke aandoening bloedstolling)
  • actieve acne
  • overgevoeligheidsreacties in het gelaat

In het intake gesprek voorafgaand aan de behandeling wordt hier specifieker op ingegaan.